Goldwell esittelee täysin uuden innovaation  hiusväreissä, @Pure Pigments -väritehosteet, ja avaa samalla täysin uuden ulottuvuuden hiusten värjäyksessä: korkeapiirtoiset suoraväriaineet, jotka tuovat (hapete)hiusväreihin uutta eloisuutta ja loistoa. Perusta on vallankumouksellisessa HD3 -väriaineteknologiassa,  jonka Goldwell on kehittänyt 15 vuoden yhteistyön tuloksena Fujifilmin ja Dresdenin teknillisen korkeakoulun kanssa.

HD3 Väriaineteknologia luo pitkäkestoisia ja moniulotteisia valoheijasteita ja poikkeuksellista kiiltoa kaikista kulmista katsottuna. Uudet patentoidut väriaineet erilaisilla kaltevilla kerroksilla luovat monispektrisen värisävyn hiukseen. Ainutlaatuiset suoravärikerrokset ympäröivät hapetevärien syvyyttä ja peittokykyä ulommalla värinloiston ja kiillon kerroksella. Tämä värien kerrostuma tarjoaa kiillon lisäksi intensiteettiä ja värinkestoa.

Kuusi väritehostetta antavat rajoittamattoman määrän mahdollisuuksia muokata värireseptejä.  Pure Yellow, Pure Orange, Pure Red, ja Pure Violet tarjoavat eloisuutta ja tehosteita.  Pearl Blue ja Matte Green pehmentävät ja himmentävät ei-toivottuja vivahteita. Kolme uutta väripalvelua, joiden avulla voidaan luoda yksilölliset hiusvärit jokaiselle kampaamoasiakkaalle:  Color Morphing – Luo kimaltelevia, kirkkaita, valon mukana liikkuvia värejä. Lisää moninkertaisesti sävyä @Pure Pigments väritehosteen avulla. Color Boosting – Saavuta pysäyttävät lookit ja eloisat, hohtavat väritulokset – tehosta Topchic, Colorance tai Nectaya –reseptejä luodaksesi vaikuttavaa intensiteettiä.

Color Washing – Luo upeita pastellisävyjä joko hienovaraisesti tai suuremmalla intensiteetillä ja “eluminoi” vaaleammat vivahteet lempeillä sävyillä.

Tiedustelut ja tilaukset:

Kao Finland Oy, puh. 0800 127 27 tai GOLDWELL-edustajaltasi.