Kotimainen, vain kampaamoista myytävä Four Reasons Professional -tuotesarja kasvaa kolmella odotetulla uutuudella. Sarjan kaikki tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

Four Reasons Professional Styling Primer on kevyen tuen antava pohjustustuote, joka kosteuttaa, antaa lämpösuojan föönaukselle ja tasoittaa hiusten rakenteen. Virkistää myös kiharoita ja suojaa hiustyyliä kosteudelta. Yksistään käytettynä antaa luonnollista hallittavuutta ja joustavuutta, primerina käytettynä luo kestävän pohjan suosikkimuotoilutuotteillesi.

Four Reasons Professional Humidity Shield -kosteussuojasuihke antaa tehokkaan mutta näkymättömän suojan ilmankosteuden latistavaa ja pörröttävää vaikutusta vastaan. Säilyttää hiustyylin sileänä ja kuohkeana koko päivän. Tämän suihkeen kevyt pito on juuri sopivasti varsinkin hennoille, helposti pörröttyville hiuksille.

Four Reasons Professional Elastic Volume Spray on täydellisen tuuheuttava hiuskiinne hiustyylin ilmavaan muotoiluun ja viimeistelyyn. Tuote antaa rakennetta ja joustavan, pitkäkestoisen tuen. Tämä on myös ehdoton täsmäase kimmoisiin kihara- kampauksiin – antaa kiharoihin rouheutta ja volyymia, mutta jättää hiukset luonnollisen tuntuisiksi ja liikkuviksi.

Tilaukset: Four Reasons |

shop.fourreasons.fi | puh. 0201 410 410