Lakmé on espanjalainen vuonna 1996 perustettu hiusbrändi, jonka tuotteita myydään yli 90 maassa – nyt myös Suomessa IdHAIR Finland Oy:n edustamana. Lakmé TEKNIA kokonaisuu- dessaan on kokemuksen, innovaatioiden ja inspiraation fuusio: paras kauneusrituaali terveille ja ikuisesti kauniille hiuksille.

– Tarve maahantuonnille syntyi kestävän kehityksen arvoja tukevan brändin löytymisestä. IdHAIR on pitkään etsinyt sarjaa, jonka ideologian takana voimme täysin seistä, kertoo IdHAIRin kehityspäällikkö Elina Lievonen.

– Maapallo tarvitsee huolenpitoamme. Lakmé on mukana ympäristöä kunnioittavassa toiminnassa, edistäen tiedostavaan kauneuteen vastaavien tuotteiden kehittämistä. Jokainen TEKNIA-tuote on huolellisen työn hedelmä, Lievonen kertoo.

Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja ne on kehitetty kestävän kehityksen ainesosilla hiusten hoitoon ja muotoiluun.

Lakmé yrityksenä ja kosmetiikkatehtaana on vuodesta 2015 työskennellyt viimeisimmän teknologian kanssa optimoidakseen tehokkuutta ja noudattaakseen kestävän kehityksen arvoja. Yritys on muun muassa sijoittanut kylmätuotantoprosessiin, joka säästää 27% energiaa ja aikaa. Energiaresurssien kulutusta vähennetään käyttämällä aurinkopaneeleja, jotka luovat puhdasta energiaa.

– Lakmé myös säästää vettä CIP- systeemillä (Cleaning in Place), joka kierrättää tehtaalla tuotantoprosesseissa käytettyä vettä. Lakmé yrityksenä taistelee minimoidakseen hiilijalanjälkeä. Myös raaka-aineiden hankinta tukee kestävää kehitystä, koska TEKNIA:ssa käytetään luonnonmukaisia kasvien ainesosia.

– Tuotteiden tuoksut valikoituivat ylellisien kauneusrituaalien inspiroimina. Ne kulminoituvat luonnollisiin eteerisiin öljyihin, jotka stimuloivat aistien kokemuksia luonnollisten tuoksujen innoittamana, Lievonen sanoo.

 

LAKMÈ TEKNIA Full Defende- tuotteet syväkosteuttavat rasittuneita hiuksia ja suojaavat niitä täydellisesti kaikilta ympäristön haittavaikutuksilta, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä. Vegaaniset tuotteet estävät haitallisten hiukkasten tarttumista hiuksiin ja vähentävät säteilyn aihettamia hapettumisvaurioita. Tuotteiden tuoksu on raikas ja puhdistava, sisältäen eteeristä eucalyptusöljyä.

Shampoo 300 ml puhdistaa hellävaraisesti ja suojaa hiuksia tehden niistä kiiltävät sekä ravitut. Treatment 250 ml hoitoaine syväkosteuttaa ja palauttaa kosteustasapainon, samalla antaen koko päivän kattavan suojan hiuksille. Mist 300 ml hiuksiin jätettävä hoitoaine tekee hiuksista pehmeät ja luonnollisen kiiltävät, samalla kun se suojaa hiuksia ulkoisilta haittatekijöiltä. Serum 100 ml korjaa ja pehmentää hiuksia tehden niistä upean kiiltävät ja silkkiset. Koko päivän kestävä suoja ilmaston saasteita ja UV- säteitä vastaan.

LAKMÈ TEKNIA Organic Balance- tuotteet tarjoavat luonnollista hoitoa kaikille hiustyypeille. Vegaanisten hoitotuotteiden aineosat ovat 93-99% luonnollisia ja inspiroivassa tuoksussa yhdistyvät pirskahteleva appelsiini sekä eteerinen inkivääriöljy. Tuotesarja on kehitetty kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. Ainesosat hankitaan kestävistä ja luonnollisista lähteistä aina kuin mahdollista. Valmistuksessa käytetään innovatiivisia prosesseja, joilla säästetään vettä ja energiaa. Ympäristöä kunnioittavat tuotteet on pakattu luontoystävällisesti sokeriruo´osta saatavaan materiaaliin ja kierrätettyyn PET- muoviin.

Shampoo 300 ml puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti, sekä kosteuttaa hiuksia hiusväriä kunnioittaen. Treatment 250 ml hoitoaine syväkosteuttaa hiuksia tehden niistä luonnollisen silkkiset ja elastiset, sisältäen kendiöljyä. Hydra-Oil 200 ml tuplavaikutteinen hiuksiin jätettävä hoitoaine ravitsee sekä suojaa hiuksia, selvittää ne välittömästi ja jättää hiukset luonnollisen silkkisiksi. Oil 100 ml eteerinen kendiöljy sopii hiuksille ja vartalolle. Se ravitsee ja pehmentää hiuksia ja hiuspohjaa, palauttaen hiusten pehmeyden ja imeytyen nopeasti.

Lisätiedot ja tilaukset: IdHAIR Finland Oy, p. 010 279 9000

tai www.idhairpro.fi