Löyly rauhoittaa ja rentouttaa

Cutrin kausituotesarja LÖYLY  vastaa pohjoisten hiusten vaativiin talvitarpeisiin. Uutuustuotteet kosteuttavat, hoitavat, vahvistavat ja suojaavat hienolaatuista hiusta ja herkkää hiuspohjaa. Talvella saunaan liittyy erityistä magiikkaa. Muinaissuomeksi sana “löyly” tarkoitti sielua, henkeä ja elämää. Nykyään se merkitsee nautintoa sekä paikkaa rauhoittumiseen ja palautumiseen. Löyly on nautinto ruumiille ja sielulle sekä elämys kaikille aisteille.

Cutrin LÖYLY-tuotteet sisältävät pohjoista tyrninsiemenöljyä, ravitsevia kotimaisia nokkos- ja ruusunjuuriuutteita sekä innovatiivista Cold Protection Complex-yhdistettä, joka auttaa suojaamaan sekä hiuksia että hiuspohjaa lämpötila- vaihteluilta. Tuotteiden uniikki tuoksu ja suomalaisen saunan taikaa henkivä pakkauskuvitus tekevät hiustenhoitohetkestä rentouttavan elämyksen. 

Kolme tuotetta: Kosteuttava shampoo, 250 ml, Kosteuttava hoitoaine 200 ml, Kosteuttava hiusnaamio, 150 ml. Kaikkien suositushinnat: 12,90 – 15,90 €. Saatavilla rajoitetun ajan lokakuusta eteenpäin.  Lisätiedot: CUTRIN-asiakaspalvelu 0800 122 211.