Luonnollisesti vahvemmat, paksummat hiukset

Scalp Care Anti-Thinning -hoitotuotteet

Paul Mitchellin aromaterapeuttinen Tea Tree -sarja on täydentynyt uusilla, hiusten ohenemista ehkäisevillä Scalp Care Anti-Thinning -hoitotuotteilla. Scalp Care -tuoteperhe sisältää shampoon 300 ml, hoitoaineen 300 ml ja hiuspohjaan jätettävän Tonic -hoitonesteen 50 ml, jotka kaikki edistävät hiuspohjan hyvinvointia ja auttavat hiuksia kasvamaan paksummiksi ja vahvemmiksi.

Tuotteiden toiminta perustuu Regeniplex -kasviuuteyhdisteeseen, joka torjuu hiusten ohenemista monella eri tavalla: viittä eri aktiivista tehoainetta sisältävä yhdiste ehkäisee hiustuppien kutistumista ja pitää ne avoimina, jolloin jokainen hius pääsee kasvamaan paksummaksi. Ginsengiä ja australialaista kakadumarjaa sisältävä yhdiste vaikuttaa myös hiusten kasvusykliin pidentämällä hiusten kasvu- ja lepovaihetta, jolloin hiukset kasvavat pidemmiksi ja irtoavat hitaammin. Näin tuloksena ovat paksummat, tuuheammat ja vahvemmat hiukset.

Shampoon ja hoitoaineen tuuheuttavat koostumukset antavat runsautta hennoille hiuksille ja vähentävät katkeilun  aiheuttamaa ohenemista merkittävästi. Hoitoneste puolestaan luo hiuspohjaan optimaaliset olosuhteet paksumpien, vahvempien hiusten kasvulle. Tuotteissa on Tea Tree -sarjan tavoin upeat tuoksut, joissa tuoreet yrtit sekoittuvat pehmeän vaniljaisiin kukkaistuoksuihin.

Maahantuonti ja tilaukset: Miraculos Oy, puh: 0201 410 410.