Yhä useampi hakee kampaamoista luonnonmukaisempaa hiustenhoitosarjaa. Bio2you on kohdennettu juuri heille, joka haluavat käyttää luonnonmukaisempia tuotteita. Bio2you hoitolinjan tuotteet sopivat erinomaisesti käsittelemättömille, kasvivärjätyille ja hyväkuntoisille värjätyille/raidoitetuille hiuksille.

Rita Strazinkan tuotekehitysryhmä on onnistunut yli odotustensa uusien luonnonmukaisten hiustenhoitotuotteiden koostumuksissa. Ne on suunnattu kuluttajille, mutta laatu on yllättänyt täysin omat kampaamotestaajat, jotka ovat todenneet, että tuotteet täyttävät myös ammattikäytön tarpeet. 3 hoitolinjaa: shampoo 300 ml, pikanaamio 200 ml, seerumisuihke 100 ml. Hair Line with Silk proteins and Hyaluronic Acid: Normaaleille hiuksille suunnatut silkkiproteiinia ja aminohappoja sisältävät hoitoaineet parantavat hiusten elastisuutta, lisäävät kiiltoa, suojaavat ja ylläpitävät kosteustasapainoa sekä tekevät hiuksista ihanan pehmeät.

Hair Line with Collagen and Hyaluronic Acid: Kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävä tuotelinja sopii erityisesti kuiville, heikoille, hauraille ja ohuille hiuksille. Se uudistaa, syväravitsee ja kosteuttaa hiusta tehden niistä terveet, kiiltävät ja kauniit.

Hair Line with Hairdensyl Complex and Red Onion: Patentoitua Hairdensyl Complex-tehoaineyhdistelmää ja punasipulia sisältävät tuotteet hoitavat ohuita, elottomia ja hauraita hiuksia, vähentävät hiustenlähtöä, edistävät hiusten kasvua ja korjaavat hiusten rakennetta, lisäävät volyymia sekä estävät ennenaikaista vanhenemista.

Tuotteet eivät sisällä alkoholia, parabeeneja, SLS:ää, sulfaatteja.

Lisätiedot: Hyvän Olon Maailma Oy, [email protected], puh +358 141 2575 www.bio2you.fi