Maailman hiljaisin kuivaaja

Perinteiset hiustenkuivaajat ovat usein painavia, epäergonomisia, ja voivat vahingoittaa hiuksia liian kuumalla ilmalla. Dysonin asiantuntijat halusivat ratkaista ongelmat ja loivat täysin uudenlaisen hiustenkuivaajan. Supersonic -hiustenkuivaaja hyödyntää nopeaa ja kohdistettua ilmavirtaa ja se pysyy tukevasti kädessä. Lisäksi älykäs lämpötilanmittaus suojaa lämpövaurioilta.

Dyson Supersonic -hiustenkuivaajan virtalähteenä toimii patentoitu, 15 asiantuntijan kehittämä digitaalinen Dyson V9 -moottori, joka on yrityksen pienin, kevyin ja kehittynein digitaalimoottori. Perinteisen hiustenkuivaajan suuri moottori on pakko sijoittaa kokonsa puolesta laitteen yläosaan, mutta Dyson ratkaisi ongelman uudenlaisella moottorilla, joka on jopa kahdeksan kertaa nopeampi kuin muiden kuivaajien moottorit ja puolet kevyempi . Pieni koko mahdollistaa moottorin sijoittamisen kädensijaan, jolloin hiustenkuivaajan paino ja muoto on tasapainotettu uudella tavalla.

Hiustenkuivaajassa on hiuksia suojaava älykäs lämmön tarkkailu, joka mittaa puhalluksen lämpötilaa 20 kertaa sekunnissa ja ilmoittaa lämpötilasta mikroprosessorille. Hiustenkuivaajassa on neljä lämpötilaa, kolme puhallusnopeutta sekä viileäpuhallus. Mukana on kaksi magneettista lisäosaa erilaisiin muotoilutekniikoihin.

Dyson SuperSonic Professional myynti: Miraculos myyntipalvelu, puh. 0201 410410

Dyson SuperSonic kuluttajaversio myynnissä Stockmannilla ja fi.dyson.com

Lisätietoja: info@sahkotuonti.fi, puh.020 7411 660

 

jstankard