Redken Extreme Bleach Recovery on hiusta vahvistava hoitosarja, joka on suunniteltu erityisesti hauraille, vaalennetuille hiuksille. Hiustenhoitosarja on heille, joiden hiukset ovat vaalennuskäsit- telyiden vaurioittamat ja kuivattamat. Extreme Bleach Recovery -hoito-ohjelma palauttaa hiukselle terveen hyvinvoivan tunnun ja antaa välitöntä pehmeyttä.

Tuoteperhe sisältää: Extreme Bleach Recovery –shampoon (300 ml ja 1000 ml), Lamellar-hoidon (200 ml) sekä jätettävän CICA-hoitovoiteen (150 ml).

Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti samalla korjaten, raviten sekä tekee hiuksista jälleen hyvinvoivan tuntuiset. Lamellar-hoito on täydellinen nestemäinen “laastari” hiuksille: hoito luo hiuksen pinnalle kuin toisen suomukerroksen, täyttäen välittömästi hiusten huokoisuutta ja  parantaen hiusten käsiteltävyyttä. Jätettävä CICA-hoitovoide hoitaa hiusta syvävaikutteisesti sekä parantaa hiuksen vastustuskykyä ja liikkuvuutta.

Hoito-ohjelman tuotteet sisältävät Centella Asiaticaa (CICA), joka tunnetaan hiustenhoidossa silottavista, vahvistavista ja pehmentämistä ominaisuuksistaan.

Lisätiedot ja tilaukset: Redken-asiakaspalvelu puh. 075 00 30000, www.redkenproshop.fi