Aistillisen hedelmäisen berry-muotivärin JAGUAR-tuotteet saapuvat kampaamoihin. PASTELL PLUS BERRY

-hiussaksia on saatavilla sekä offset-muotoisina että perinteisen kahva-asennon kanssa. Kaikissa saksissa on samat leikkausominaisuudet kuin tutussa Jaguar WHITE LINE -saksissa. Sopivat muotoilusakset, joissa on 40 ohennushammasta ja hieno hammastus, tarjoavat miellyttävän pehmeän tunnun ja tarkan leikkauksen. Laadukas metallic-pinnoite suojaa lisäksi nikkeliallergialta.

R1 M BERRY -partaveitsi täydentää valikoimaa. Parranajoon, leikkaamiseen ja muotoiluun tarkoitetussa R1 M:ssä on metallinen teränpidin, jossa on vaihto-osa tavallisille partaterille (43 mm).  Myös JAGUAR A-Line-kampasetit saavat lisäksi berry-värin. Laadukkaasta muovista valmistettu ammattikäyttöön tarkoitettu kampasarja käsittää yhdeksän mallia käytännöllisessä kotelossa.

Verkkovirralla toimivan  CM 2000 BERRY -hiustenleikkuukoneen erittäin hiljainen, kulutusta kestävä ja huoltoa tarvitsematon värähtelevä ankkurimoottori toimii luotettavasti. Tarkkuusleikkuulevyjen korkea kovuusaste takaa ainutlaatuisen terävyyden ja pitkään kestävän, erittäin hyvän leikkaustuloksen. Monet leikkuupituuden vaihtelumahdollisuudet (portaaton 1–2 mm ja lisäksi 6 vaihtokampaa, 3, 6, 9, 12, 19, 25 mm), helppokäyttöisyys ja johdon mukava 2,80 metrin pituus täydentävät CM 2000:n profiilia.

Saatavilla kaikilla jälleenmyyjillä. Kampanjatarjousaika 15.2.-31.3. www.gertssontrading.com