Saksiuutuuksia

  1. Jaguarin eloisan korallin punaiset tuotteet tuovat väriä kampaamoihin tänä keväänä. Pastell Plus Coral -leikkaussakset ovat saatavilla eripituisilla ja perinteisillä kahvoilla. Kaikissa saksissa on Jaguarin White Linen taatut leikkausominaisuudet. Ohennussaksissa on 40 terää ja hienostunut V-terähalkaisu takaamassa pehmeän tuntuisen asennon ja tarkan leikkauksen. Korkeanlaatuinen metallipäällinen antaa lisäsuojaa käyttäjille, joilla on nikkeliallergia. Kampanja-aikana (15.2.-31.3.2020) kampaaja- ja ohennussakset ovat saatavilla yhtenä sarjana yhdessä samanvärisen R1 M razor in coralin kanssa (rajoitettu erä). R1 M partaterä ajelemiseen, leikkaamiseen sekä muotoiluun. Mukana metalliteräpidike tavallisille partaterille.

HD Calima-hiustenkuivaimesta tulee myyntiin rajoitettu erä korallista versiota kampanjan aikana. (2000-2200 W ja 220-240 V) Kuivaimessa on ergonomisesti suunniteltu kahva, joka soveltuu niin oikea- kuin vasenkätisille. Mukana myös kylmä- puhallus.

Jaguar A-line-kampaussetti ilmestyy myös korallina. Ammattimainen, korkealaatuisesta muovista tehty kampasetti sisältää yhdeksän erilaista mallia kätevässä kotelossa.

Tarjous voimassa jälleenmyyjillä niin kauan kuin tavaraa riittää.

  1. Jaguar The Giant – Jättiläisen – saksien silmiinpistävä ulkonäkö (koko 6.5”) yhdistyy uniikkiin mikrokarbiditeräkseen. Se on isojen ja voimakkaiden saksien faneille, mutta vakuuttaa myös hienostuneimmatkin hiusstylistit. Maksimaalisen terävät, äärimmäisen kulutuskestävät sakset takaavat täydellisen vakaan leikkauskulman tarjoten täydelliset olosuhteet liukuleikkaukseen.
  2. Jaguar Gold Line Xenox 43 ohennussakset sisältävät 43 kaarrettua ohennusterää, yhdessä hiuksenhienon V-terän kanssa, takaavat erittäin miellyttävän tunnun leikatessa ja tarkan leikkauksen. Leikkaussakset, joissa on samanlainen kahvamuotoilu, ihastuttavat käyttäjänsä hennosti kaarretuilla, voimakkailla terillään, jotka antavat parhaan leikkauskulman.

Saksien mukava kahvamuotoilu takaa rennon, väsymättömän työskentelyn. Tämä on saksien irrotettavien sormitukien ansiota, sillä niissä on kulmikas peukalotuki ja lisättävät kulmikkaat sormituet. Jokainen sormi asettuu optimaaliseen ja ergonomiseen työskentelyasentoon. Xenox 43 on saatavilla koossa 6.0”

  1. Jaguar JP 10. Mustien saksien uskolliset käyttäjät rakastuvat tähän versioon. Korkealaatuinen, syvän tumma metallinen päällinen antaa lisäsuojaa käyttäjille, joilla on nikkeliallergia. Saksissa on litteä leikkauskulma ja ne ovat erinomaiset leikkuu- sakset onton hiontansa ansiosta. Eripituiset kahvat takaavat rennon työskentelyasennon. Kahdessa koossa: 5.7” ja 6.5”.

Myynnissä jälleenmyyjillä niin kauan kuin tavaraa riittää.

  1. Artero Vintage -leikkaussakset 5,5”. Ergonomisesti muotoillut leikkaussakset, joiden kuperan hionnan ansiosta leikkaat tehokkaasti kaikilla tekniikoilla. Pinnoitettujen kädensijojen ansiosta sakset sopivat erinomaisesti nikkeliallergikoille. Kätevän ruuvimekanismin avulla pidät sakset aina oikeassa kireydessä. Paino vain 58 g.

Lisätiedot ja tilaukset: Kinnunen Oy, 010 680 1000 / [email protected] / www.kinnunen.fi

  1. Artero Vintage -muotoilusakset 5,5”. Ergonomisesti muotoillut muotoilusakset, joiden 32 hammasta antaa hienovaraisen 10 % ohennuksen. Kaarevat terät antavat pehmeän lopputuloksen. Kätevän ruuvimekanismin avulla pidät sakset aina oikeassa kireydessä.

Lisätiedot ja tilaukset: Kinnunen Oy, 010 680 1000 / [email protected] / www.kinnunen.fi