Dyson Corrale Professional Straightener on johdoton suoristusrauta, jossa on hyödynnetty uusinta teknologiaa. Se on kehitetty vain salongeille vähemmän lämpövaurioita antavaa, nopeaa ja tehokasta hiusmuotoilua varten. Joustavilla levyillä hallitset muotoilua paremmin, koska ne taipuvat ja muotoutuvat pitääkseen hiukset yhdessä. Tämä tekee muotoilusta parempaa, ja alhaisempi lämpötila rasittaa hiuksia vähemmän. Levyissä on 30 yksilöllistä, mangaani-kupariseoksesta valmistettua viistettä, ja ne on valittu erityisesti joustavuutensa, vahvuutensa ja lämmönjohtokykynsä vuoksi. Tuloksena on kiiltävät ja suorat hiukset, joissa on vähemmän takkuisuutta ja staattista sähköä.

Dyson Corralessa on  kolme eri lämpötila-asetusta, joten voit asettaa lämmön tarkasti asiakkaan hiustyypin, hiusten pituuden ja toivoman muotoilun mukaisesti. Käytä johdottomana ja saat saman lämpötehon kuin johdollisella suoritusraudalla.  Corralen voimanlähde on neljäsoluinen litium-ioni-akku.

Käyttöaika ilman johtoa jopa 30 minuuttia. Suoristusrauta latautuu täyteen varaustasoon vain 70 minuutissa ja 90 % varaustasoon vain 40 minuutissa.

 Tiedustelut: HeadBrands, p. 0800 9157 57, www.headbrands.fi