Uusi Cutrin Ainoa -hiustenhoitosarja sisältää premium-laatuiset hennoille hiuksille kehitetyt täsmähoitotuotteet. Ohut, pohjoismainen hius kaipaa volyymia, mutta sen hoitotarve vaihtelee yksilöllisesti. Hento ja lasimainen hius latistuu helposti, mutta samalla se on herkästi vahingoittuva, takkuuntuva ja sähköistyvä. Cutrin Ainoa on ainoa lajissaan: kaikissa tuotteissa yhdistyy volyymi ja hiusten tarvitsema optimaalinen hoitoteho.

Ainoa-tuotteet saavat voimansa pohjoisen luonnon ravintorikkaista aktiiviaineista, kuten marjaöljyistä ja -uutteista. Niissä on lisäksi hiuksille suunniteltu UVA- ja UVB-suoja, joka auttaa ehkäisemään hiusvärin haalistumista ja hiusten kuivumista. Shampoiden ja hoitoaineiden hellävaraiset koostumukset soveltuvat päivittäiseen käyttöön, tehohoidot ja syväpuhdistavat shampoot on kehitetty viikottaiseen hiusten hemmotteluun.

STRENGHT DEFENCE BODY VITALITY antaa vahvuutta ja tuuheutta kevyesti käsitellyille ja litteille hiuksille, HYDRATION RECOVERY tarjoaa kosteutta ja selvitystä kuiville ja värikäsitellyille hiuksille ja NUTRI REPAIR korjaa ja suojaa vahingoittuneet hiukset. COLOR DEFENCE antaa ravintoa, kiiltoa ja värisuojaa värikäsitellyille hiuksille, VOLUME DEFENCE tuo maksimaalista volyymia ja kosteutusta hennoille ja latteille hiuksille ja URBAN ESCAPE syväpuhdistaa ja tehohoitaa kaikentyyppiset hiukset.

Tiedustelut ja tilaukset: Cutrin edustajalta tai asiakaspalvelusta, p. 0800 122 211