Stailaa kuin tähti!

Pohjusta hiukset vaivatonta muotoilua varten Moroccanoil Style Like a Star LIC -pakkauksella: kosteuttava tuotesetti, joka on luotu Eurovision Song Contest -yhteistyön kunniaksi. Pakkauksessa on kolme matkakokoista tuo-tetta, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen pitkäaikaisen kosteutuksen ja sileän viimeistelyn aikaansaami- seksi. Uusi All in One Leave-in Conditioner  (50 ml) on monitoiminen hoitava suihke, joka kosteuttaa, selvittää ja suojaa hiukset ennen muotoilua. Treatment-hoitoöljy (25 ml) hoitaa hiuksia, vähentää pörröisyyttä ja lisää kiiltoa. Hydrating Styling Cream -voide (75 ml) antaa pehmeän ja luonnollisen pidon.

Moroccanoil Style Like a Star VIM -pakkaus on Volume -setti, jossa on kolme matkakokoista tuotetta, joilla voidaan saavuttaa runsas volyymi ja kosketeltava viimeistely: uusi Volumizing Mist (50 ml) antaa hiuksille rakennetta ja tekee niistä jopa 50 % paksumman näköiset, säilyttäen samalla liikkuvuuden ja kosketeltavan pidon tyvestä latvaan. Root Boost (75 ml) kohottaa tyveä ja antaa volyymia keskipaksujen tai hentojen hiusten tyveen, tarjoten samalla pitkäkestoista rakennetta, tuuheutta ja liikkuvuutta. Treatment Light -hoitoöljyä (25 ml) voidaan käyttää hoitavana, muotoilevana ja viimeistelevänä työkaluna, ja se on kehitetty erityisesti hentojen hiusten tarpeisiin.

Pakkauksessa on myös QR-koodi, jolla pääset katsomaan eksklusiiviset Get-the-Look -tuotetutoriaalit, jotka ovat saaneet inspiraation Eurovision-laulukilpailusta.

Lisätiedot ja tilaukset: IdHAIR Finland Oy, p. 010 279 9000 tai  www.idhairpro.fi