Alamme suurin superstara ja väripalvelut mullistaneen Guy Tangin värisarja sisältää valmiita räätälöityjä ja yksilöllisiä hybridi-sävyjä aina ruusukullasta jäisiin kullan sävyihin sekä must-have vaalennustuotteet.

 

Kun IdHair ilmoitti  maaliskuussa Facebook-sivuillaan saaneensa Guy Tangin oman #mydentity -värisarjan edustukseensa, alkoi varsinainen pöhinä niin somessa, mutta ennen kaikkea yrityksen puhelinlinjoilla.

– Kyllä me tiesimme, että tämä on kova juttu, mutta emme sitä, että myisimme tulevan ensierän loppuun jo muutamassa päivässä, ennen kuin yhtään konkreettista tuubia on maassa lainkaan, kertoo toimitusjohtaja Olli Vähänen – selvästi innostuneena itsekin. 

– Hiusammattilaisten innostunut reaktio kertoo selvästi, kuinka paljon he arvostavat Tangin ammattitaitoa, Vähänen jatkaa.

Myös IdHairin PR-päällikkö Piia Liimatta, joka on myös kampaaja, on ihastunut uuteen värisarjaan.

– Kun taustalla on aito tekijä, kampaaja, joka haluaa tehdä vakuuttavan värisarjan omalla nimellään, se jo takaa sen, että hän on aidosti ekstratarkka tuotteistaan. Guy kehittelee tuotteita niin pitkään, ennen kuin ne ovat hänen mielestä täydellisiä, Liimatta kertoo.

Hän on tutustunut värisarjaan, joka sisältää hänen mielestään nerokkaita valmiita värisekoituksia.

  Tämä on helppoa kampaajalle, koska valmiita trendijuttuja saa suoraan yhdestä tuubista. Lisäksi sarjassa on paljon viileitä sävyjä, joita suomalaiset rakastavat. 

Liimatan mukaan värisarjassa ei ole mitään turhaa ja se sisältää myös erikoisia uudenlaisia värituotteita: muun muassa valmiin esipigmentointivärin ruusukullalle ja viileille sävyille.

– Hän on aidosti halunnut tehdä räätälöityjä värejä, jotka puuttuvat tämän päivän värisarjoista, Piia Liimatta toteaa.

Guy Tang on koko sarjan kehityksen taustalla – aina koostumuksista pakkauksiin saakka.  #mydentity-värit sisältävät muun muassa  Miru-Style X-HP -yhdisteen, joka tarjoaa lämpösuojan jopa 232°C saakka sekä VibraRiche-teknologian, joka mahdollistaa jopa kaksi kertaa kiiltävämmät lopputulokset. Kaikissa tuotteissa Guyn lempituoksu; laventeli.

Maestro tullaan näkemään vierailulla Suomessa loppukesällä. 

Lisätietoja ja tilaukset: IdHAIR Finland Oy, www.idhairpro.fi, p. 010 279 9000

Teksti: Rainer Nyman    Kuvat: #myidentity by Guy Tang