Uudistunut L’Oréal Professionnel Dia Light -kevytvärisarja on syksyn trendiväritekniikan French Glossingin ydin. Ranskalaisuutta syksyyn tuo tämä kaksiosainen väritekniikka, joka yhdistää luonnollisesti ja saumattomasti tyven kestovärin ja pituuksien ja latvojen kevytvärin Dia Lightin antaen upean kiillon pituuksiin ja latvoihin. 

Sarjan uudistunut ulkomuoto on raikas ja yhteensopiva Majirel-tuoteperheen kanssa, jossa pakkauksen väritys kertoo myös sisällä olevan tuubin sävymaailmasta. L’Oréalin kestävän kehityksen mukainen, ensisijaisen tärkeä toiminta tulee esille uudessa Dia Light -sarjassa: kaikki värituubit ovat kierrätettäviä ja valmistettu 95% kierrätetystä alumiinista. Tuubien korkit ja pakkauspahvit ovat täysin kierrätettävissä ja valmistettu kierrätysmateriaalista. 

Väriportfolio täydentyy 8 uudella sävyllä tummimmasta vaaleimpaan: Dia Light 3 / 5.2 / 6.35 / 7.3 / 8.43 / 9.2. Värisarjan Clear on nyt taloudellisemmassa, isommassa 250 ml pakkauskoossa, koostumukseltaan paremmin ja nopeammin levitettävä, sekä tuo parempaa kosmeettisuutta hiukseen. Uuden Clearin koostumus peseytyy paremmin pois ja säästää näin jopa 1/3 vettä jokaisen väripalvelun jälkeen. 

Lisätiedot ja tilaukset: Salon Business Partnerit ympäri maan tai L’Oréal Professionnel -asiakaspalvelu puh. 07500 30000, www.lorealpartnershop.com/fi