Täydelliset asusteet kesäpäiviksi

Samettisen pehmeä ja joustava invisibobble SPRUNCHIE takaa huomiota herättävän lookin ja toimii upeana asusteena. Se sisältää invisibobble ORIGINAL-hiuslenkin, joten sillä on samat hellävaraiset ominaisuudet kuin muillakin invisibobbleilla. Spiraalimaisen muotonsa ansiosta SPRUNCHIE tuntuu mukavalta ja on helppo poistaa hiuksista. Saatavilla kahdessa trendikkäässä värissä.

BASIC on huomaamaton hiuslenkki vahvalla pidolla. Sillä on korkea käyttömukavuus eikä se tee hiuksista sähköisiä antistaattisen materiaalinsa vuoksi. Tehty samasta invisibobble-materiaalista, joten se on kestävä ja hellävaraisempi hiuksille. Saatavilla neljässä värissä. 

Uudet Magic Mermaid Limited Edition -hiuslenkit vaihtavat väriään UV-valon alaisena. Coral Cha Cha muuttuu hempeän vaaleanpunaisesta tummemman pinkiksi ja Ocean Tango hempeän vaaleansinisestä tummansiniseksi. Alkuperäinen väri palautuu, kun hiuslenkki ei ole alttiina UV-valolle. 

CLICKY BUNin avulla luot täydellisen nutturakampauksen helposti ja nopeasti. Avaa CLICKY BUN ja asettele hiukset sen väliin. Rullaa alhaalta ylöspäin ja napsauta kiinni – täydellinen nutturakampaus on valmis! Saatavilla kahdessa neutraalissa värissä.

Lisätietoja: NBI Nordic Beauty Import Oy, p. 040 501 5263