Uusi Cutrin VIENO on Allergia- ja Astmaliiton kanssa yhteystyössä kehitetty tuotesarja pohjoismaisille hennoille hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Tuotteet hoitavat ja muotoilevat hiukset hellävaraisesti ja tuoksuttomasti, ilman ylimääräisiä ainesosia. Sopii erityisesti hajusteallergikoille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville, mutta myös ylimääräisiä kemikaaleja ja tuoksuja välttäville. VIENO sisältää tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita, jotka ravitsevat sekä hiuksia että hiuspohjaa. Tehokas tupasvillauute kosteuttaa, tasapainottaa ja suojaa herkkää hiuspohjaa. Pentavitin kosteuttaa ja virkistääkuivaa hiuspohjaa.

VIENO -hoitosarjassa on neljä hellävaraista tuotetta. Tuotteiden sisältämät kosteuttavat aktiiviaineet auttavat rauhoittamaan ja suojaamaan kuivaa hiuspohjaa. Tuotteet eivät sisällä yleisempiä allergisoivia ainesosia, eivätkä hajusteita, väriaineita, parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Vieno-sarjan tuotteet ovat lähes tuoksuttomia sillä myös hajusteettomille tuotteille ominainen raaka-aineiden tuoksu on neutraloitu.

VIENO -muotoilusarja sisältää viisi hellävaraista tuotetta. Hiuspohjalle hellävaraiset muotoilutuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat siksi erinomaisesti liiketyöskentelyyn.

 Tiedustelut ja tilaukset: Cutrin edustajaltasi tai asiakaspalvelusta,

p. 0800 122 211