Kotimainen EKOPHARMA Tyrni on intensiivisesti ravitseva ja hoitava hiustenhoitolinja, joka palauttaa elottomien hiusten elinvoimaisuuden. Uudistuneen, modernin ulkonäön lisäksi tuotteet pakataan kierrätettäviin, ympäristöä kuormittamattomiin materiaaleihin ja valtaosa pakkauksista on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista. 

Tyrni-linja nimensä mukaisesti sisältää antioksidanttista tyrnin marjauutetta ja siemenöljyä, jotka hoitavat ja ravitsevat kuivaa hiusta. Keramidit sitovat kosteutta hiukseen, kun peptidit ja prebiootit puolestaan vahvistavat ja suojaavat vaurioitunutta hiusta. Tuotteet sopivat erityisesti hauraille ja käsitellyille hiuksille, kuitenkaan niitä latistamatta.

Sarjaan kuuluu Korjaava Shampoo, Hoitoaine, Tehohoitonaamio sekä uutuuksina Kosteuttava Hoitosuihke, Tyrni-Argan Latvaöljy ja Body & Volume Hiusvaha.

EKOPHARMA-hiustenhoitotuotesarjaan kuuluvat myös Herukka, Hilla, Karpalo, Mustikka, Vadelma sekä Minttu -muotoilutuotteet. Herukka, Karpalo, Vadelma ja Kids -hoitolinjat sekä muotoilutuotteet uudistuvat syyskuussa.

Lisätiedot ja tilaukset: Naviter Oy, [email protected] tai p. 010 2080 800