Tyylikästä harmaata

Herbatint-värit ovat pienellä kemikaalimäärällä valmistettuja kestovärejä – jo 47 vuotta. Väreistä on pystytty poistamaan paljon ärsyttäviä, herkistäviä tai hiuksia ja päänahkaa kuivattavia kemikaaleja ja niissä on käytetty minimaalinen määrä väriaineita. Silti värjäystulos on erittäin hyvä. Värit valmistetaan ilman ammoniakkia, resorcinolia, parabeeneja, hajusteita ja alkoholia. Ainoa kestovärisarja, jolle on teetetty ja joka on läpäissyt herkän ihon dermatologiset testit. Herbatintin 8 luomusertifioitua yrttiuutetta on valittu erityisesti ravitsemaan ja suojamaan hiuksia ja päänahkaa, luomaan väriin intensiivisyyttä sekä antamaan pitkään kestävän ja luonnollisen värjäystuloksen.

Herbatint-tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne on PETA- ja FSC-sertifioituja sekä Vegan Society-rekisteröityjä Britanniassa. Tuotteet ovat gluteiinittomia.

Sarjan uusilla tulokkailla, C-linjan 3 sävyllä voi loihtia hiuksiin tyylikästä harmaasävyä. Värit sopivat hyvin sellaisille hiuksille, joissa on paljon omaa punaista pigmenttiä, eikä sitä ei halua tuoda esille. Tai kun omat hiukset alkavat harmaantua, C-linjan värit auttavat tasoittamaan väriä.

Maahantuonti: Hyvän Olon Maailma Oy, Tarja Vuorinen, [email protected], p. 045 – 141 2575