Tyylillä on väliä

Hiustenhoito- ja muotoilutuotebrandi KMS

Kampaamoista myytävä selektiivinen hiustenhoito- ja muotoilutuotebrandi KMS uudistuu maaliskuussa 2017. KMS, jolla on yli 40 vuoden kokemus tuoteinnovaatioista ja yksilöllisen tyylin luomisesta, tuo markkinoille uusia tuotteita järjestäen ne samalla käyttäjäystävällisesti START. STYLE. FINISH –ryhmiin. Maailmanlaajuisten tyylien innoittamina päivitetään myös brandilookit.

Tyylien inspiraatio synnyttää uusia tuotteita ja lookeja, joita on helppo käyttää ja toteuttaa myös kotona. Uudistunut KMS sisältää myös uuden pakkausdesignin, jota määrittää Raw Sophistication ”Karhea Hienostuneisuus”- yhdistelmä kontrasteja ilmentäen brandin lookia ja tunnetta. Tämä on lähestymistapa, jota käytetään läpi koko brandin, sisältäen myös viimeisimmän hiuskuvakokoelman “Couple”-visuaalit.

TRIfinity-teknologia

Kaikki tuotteet sisältävät innovatiivisen uuden TRIfinity-teknologian, joka takaa tuotteiden luotettavuuden, kestävyyden ja korkean suorituskyvyn. Kaikki tuotteet toimivat keskenään ja antavat parhaan tuloksen, kun käytetään 3-vaiheista hoitomenetelmää. Uudistuneessa tuotevalikoimassa on 7 tuoteinnovaatiota.

Uudistunutta koulutusta on myös luvassa. KMS Style Community on brandin sydän. Se koostuu ympäri maailmaa olevista luovista hiusmuotoilijoista, jotka kokoontuvat yhteen jakamaan inspiraatiota ja ideoita tuoden niitä myös uudistuneeseen koulutukseen. KMS Creative Sessions –kurssit ovat uusi lähestymistapa koulutukseen, jossa yhteisön jäsenet tapaavat ja oppivat yhdessä.

Uuden KMS -applikaation avulla hiusmuotoilijat voivat postata kuvia lempilookeistaan, saada tietoa Creative Session –kursseista, ladata materiaalia tai tutustua johonkin tyyleistämme.

KMS-UUTUUDET: MOISTREPAIR Cleansing Conditioner 300 ml, MOISTREPAIR Anti-Breakage Spray 100 ml, COLORVITALITY Blonde Conditioner 250 ml, ADDVOLUME Liquid Dust 50 ml, ADDVOLUME Texture Cream 75 ml, HAIRSTAY Working Spray 300 ml, HAIRSTAY Firm Fixing Spray 300 ml.

Tiedustelut ja tilaukset Kao Finland Oy, p. 0800 12727