Tyylitietoisille miehille

Keune Haircosmetics, ammattilaisten hiustenhoitotuotebrändi, lanseeraa täysin uuden miesten tarpeisiin suunnitellun 1922 by J.M. Keune tuotesarjan, joka kunnioittaa Keune Haircosmeticsin perustajan muistoa.

”Havaitsimme tarpeen vain miehille suunnattuun tuotesarjaan niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa. Samanaikaisesti halusimme juhlistaa brändimme ainutlaatuista historiaa. Yrityksemme on ollut perheen omistuksessa sen perustamisvuodesta 1922 saakka, ” sanoo Eelco Keune, joka on yksi nykyisistä omistajista ja perustajan Jan Keunen pojanpoika.

Yrityksen perustaja Jan Keune oli nuori amsterdamilainen kemisti, joka perusti omaa nimeään kantavan hiustenhoitotuotesarjan vuonna 1922. Tämä uusi miehille suunnattu sarja ei ole vain nimetty hänen mukaansa; sen pakkausten tyyli juontaa juurensa Jan Keunen apteekissa käyttämistä pulloista. Tuotteet sisältävät kreatiinia ja amsterdamilaisia juuria kunnioittaen hamppua.

1922 by J.M. Keune sisältää tarkoin valitut tuotteet hiusten hoitoon ja muotoiluun, groomaukseen sekä hiusten värjäykseen. Tuotteet on suunniteltu palvelemaan partureiden tarpeita. 1922 by J.M. Keune sisältää kymmenen hiustenhoitotuotetta (shampoot, hoitoaineet sekä erikoishoitoaineet), kolme groomaustuotetta (parranajovoide, partavoide sekä partaöljy), neljä ajatonta muotoilutuotetta ja kuusi väriä.

1922 by J.M. Keune –tuotteet ovat saatavilla vain Keune –kampaamoista ja partureista.

Lisätiedot ja tilaukset: Kinnunen Oy, 010 680 1000 / [email protected] / www.kinnunen.fi