Uusi premiumtason hiustenpidennys

Pastell. Premium Hair Collection. Frameda tuo markkinoille uuden, laadukkaan Virgin Remy -teippipidennyshiuksen oheistarvikkeineen. Virgin Remy on kuorimaton, kestävä, takkuuntumaton ja luonnollisen kaunis, sileä ja suora hius. Luonnonhiuksesta valmistetut pidennykset kestävät useita huoltokertoja ja niitä voi tarvittaessa sävyttää hapetevärein.

Pastell. -hiustenpidennyksiä on saatavilla 16 eri sävyssä. 30 cm, 45 cm ja 60 cm pituiset pidennykset ovat valmiiksi teipitettyjä omalla   FIX ME -teipillä. Tämä teippi pysyy loistavasti hiuksissa, mutta sen poistaminen on tehty myös helpoksi ja nopeaksi: teippi lähtee vaivattomasti yhtenä palana eikä tahmaa hiuksia. Kevyempien osioiden luomiseksi, esimerkiksi ohimoalueille tai etuhiuksiin, voit valita yksipuoleisen teipin.

Käsittelyt, tuotantotavat ja raaka-aineet valitaan ehdottomasti laadusta tinkimättä ja hankinta sekä valmistus toteutetaan sosiaalisesti vastuullisesti ja ympäristölle ystävällisiä tuotantotapoja käyttäen.  Pastell. -tuotteet ovat ainoastaan kampaamoalan ammattilaisten saatavilla.

 Tiedustelut ja tilaukset: Frameda Oy, [email protected] , p. 010 574 2700