Pulp Riot High Speed Toner -pikasävytesarja kasvaa kahdella kauniilla pastellisella sävyllä: Pale Pink on täydellinen valinta kuulaisiin baby pink -sävyihin ja Moon Stone viileän metallisiin violetin sävyihin. Pulp Riot High Speed Tonerit ovat runsaspigmenttisiä ja nopeavaikutteisia sävyjä, joilla luot kauniit ja täyteläiset sävyt, jopa 5 minuutissa. Sävyn intensiivisyyttä kontrolloidaan vaikutusajalla.

Pulp Riot Semi-Permanent -puolikestovärisarjaan on tullut myös kaksi uutta sävyä: Nevermore ja Countess, jotka ovat osa Pulp Riotin Raven-kokoelmaa, johon kuuluu yhteensä viisi maanläheistä sävyä. Nevermore on kauniin utuinen violetti ja Countess kohtalokkaan syvänpunainen. Pulp Riot Raven -kokoelma lanseerataan kokonaisuudessaan kesän 2021 aikana.

Hoitoainepohjaiset Pulp Riot -puolikestovärit ovat säihkyviä, värikylläisiä ja ne kestävät hiuksissa pidempään, niissä käytettyjen erittäin korkealaatuisten pigmenttien ansiosta. Puolikestoväreissä on runsas, kermamainen koostumus, joka mahdollistaa helpon ja nopean värin levityksen.

Tiedustelut ja tilaukset: Frameda Oy, www.frameda.fi, [email protected], p. 010 574 2700