Vaaleille hiuksille räätälöity

Vaaleat hiukset tarvitsevat räätälöityä hiustenhoitoa, jotta oikeanlaisen vaalean sävy säilyy hiuksissa. Erityisesti jos vaalea hius on värikäsitelty, tehokas hiustenhoito on äärimmäisen tärkeää. L’Oréal Professionnel Serie Expert BLONDIFIER on täydellinen hiustenhoitosarja kaikille vaaleille tai vaaleaksi värjätyille hiuksille. Uusien tuotteiden myötä sarja on entistä kattavampi.

Blondifier-sarjan korjaava, hiuksiin jätettävä hoitovoide (150 ml) palauttaa ja elvyttää herkistynyttä vaalennettua/raidoitettua hiusta. Se vähentää katkeilua, sulkee hiussuomun tyvestä latvaan, silottaa hiuksen pintaa sekä antaa enemmän vastustuskykyä. LIMITED EDITION -tuotteessa on myös lämpösuoja 230  asteeseen asti.

Lisäksi kampaamoiden on nyt mahdollista tarjota Blondifier-kampaamohoito vaaleaa hiusta tehokkaasti hoitavan, vahvistavan hoitotiivisteen avulla (400 ml). Pesupaikalla nopeasti  muutamassa minuutissa tehtävä hoito vahvistaa välittömästi hiusta ja vaikuttaa hiuksen elastisuuteen antaen suojaa katkeilulta. Hoito voidaan tehdä vaalennuskäsittelyn jälkeen tai värjäyskertojen välissä – se elvyttää hiuksen lipiditasapainoa ja sulkee hiussuomut, jolloin vaalea värikäsitelty hius on kiiltävämpi, vahvempi ja sileämpi.

Lisätiedot ja tilaukset: Salon Business Partnerit ympäri maan tai L’Oréal Professionnel -asiakaspalvelu

puh. 07500 30000, www.lorealproshops.com