Goldwell LIGHTDIMENSIONS -vaalennussarjan uusin jäsen on Oxycur Platin –vaalennusjauhe (500 g), joka tarjoaa voimakkaimman vaalennuksen täydellä nopeudella. Uudistunut Oxycur Platin on monipuolinen vaalennusaine, joka tarjoaa jopa 9+-asteen vaalennuksen huippuluokan vaalennustuloksilla. Tuotteessa on integroitu BondPro+-teknologia, joka suojaa hiusrakennetta. 

Toinen uudistunut tuote on Soft Color (125 ml), suoravärjäävä sävytysvaahto, joka on älykkäin tapa viimeistellä vaalea sävysi. Nopeita ja kiehtovia värjäystuloksia vain 5 minuutin vaikutusajalla. Soft Color on intensiivinen vaaleiden sävyjen korostaja viileisiin, pitkäkestoisiin tuloksiin. Kesto jopa 6-8 pesua. Koostumukseen lisätty sisäänrakennettu IntraLipid-teknologia, joka     palauttaa lipidit tehden hiuksista sileämmän tuntuiset. Saatavana kolme sävyä 10P, 10V ja 10SB.

Elumen -blondesävyjen valikoima laajenee kolmella uudella säihkyvällä vaalealla sävyllä, BB@10, PB@10 ja AS@9. Elumen toimii ilman hapetetta ja antaa lopputuloksia, joissa on uskomaton kiilto ja poikkeuksellinen värinhohto. LIGHTDIMENSIONS ja Elumen yhdessä luovat täydellisen vaaleiden sävyjen  synergian ja mahdollisuudet – luonnollisista beigesävyistä viileisiin hopeisiin samalla ylläpitäen hiusten kuntoa. 

Tiedustelut ja tilaukset Kao Finland Oy, p. 0800 12727.