L’Oréal Professionnel INOA-kestovärisarjaan lisätään GLOW-hiusväritrendiä tukemaan kuuden sävyn paletti, joka mahdollistaa äärimmäisen kiiltävän värin ja kauniin näköisen lopputuloksen helmiäismäisellä efektillä. INOA GLOW on ensimmäinen öljypohjainen kestoväri L’Oréal Professionnel-tuotevalikoimassa, joka neutralisoi ja antaa äärimmäistä kiiltoa ainutlaatuisen INOA ODS-teknologian ansiosta.

INOA GLOW:n luomiseksi L’Oréal laboratoriot ovat kehittäneet sävyjä, joiden koostumuksessa on korkeampia pitoisuusväripigmenttejä. Ne antavat vivahdetta ja matalampia pitoisuusväriaineita, jotka muodostavat pohjavärin, verrattuna INOA:n klassisiin sävyihin. Glow-sävyt ovat siksi jopa 70 % viileämpiä ja heijastavat valoa jopa 30 % enemmän tehden läpikuultavamman lopputuloksen. Tuotekoostumus on kehitelty nestemäisemmäksi, mikä tekee tuotteen levittämisestä ja pois pesemisestä helpompaa ja nopeampaa sekä värjäystuloksesta tasaisemman.

L’Oréal Professionnel toi markkinoille Glow-sävyt jo vuonna 2019 Majirel-väriperheeseen, mutta nyt vastaavanlaisia hienostuneita, ultrakiiltäviä ja upeita lopputuloksia voidaan toteuttaa ammoniakittomalla kestovärillä. Miellyttävä käyttökokemus ilman hajuja tai tuntemuksia hiuspohjassa, kunnioittaen hiuksen kuntoa ja tehden niistä hyvinvoivan näköiset.

 Lisätiedot ja tilaukset: L’Oréal Professionnel-asiakaspalvelu puh. 07500 30000, www.lorealproshops.com