HD³ Väriaineteknologia @Pure Pigments on seuraavan sukupolven suoraväriteknologia Goldwellilta. Tämä läpimurtoinnovaatio luo pitkäkestoisia, monivivahteisia ja teräväpiirtoisia värituloksia ainutlaatuisilla valoheijasteilla ja poikkeuksellista kiiltoa eri kulmista. Tämä innovaatio on nyt laajennettu uuteen Goldwell SYSTEM -alabrändiin: Creativity, Solutions ja Balance.

@Pure Pigments -tuotteiden lisäksi uusi System THICKENER -värimassan paksuntajaneste mahdollistaa luovuuden hiusväripalveluissa täysin ilman rajoja – ja ilman folioita. Korkean suorituskyvyn värimassan paksuntajaneste toimii hapeteväreissä sekä vaalennusjauheen kanssa. THICKENER mahdollistaa värjäämisen toisistaan selvästi erottuvilla vivahteilla, jopa neljän asteen eroilla vierekkäin ilman, että värit sekoittuvat keskenään!.

Dermatologisesti testattu Color Remover Skin -värinpoistaja on hellävärainen, mutta poistaa värin iholta tehokkaasti väripalvelun jälkeen.

BondPro+ estää hiusten katkeilua vahvistamalla hiuskuituja ja takaa poikkeuksellisen hiuksen kunnon vaalentamisen ja värjäämisen aikana sekä sen jälkeen.

Structure Equalizer -hiuksiin jätettävä suihke tasoittaa värituloksia optimoimalla värin tasaisen kiinnittymisen hiuksiin tasoittamalla välittömästi rakenne-eroja.

Tiedustelut ja tilaukset Kao Finland Oy, puh. 0800 12727 tai GOLDWELL-edustajalta.