Värilegendan raikas uudistus

L’Oréal Professionnelin legendaarinen kestovärisarja, jo yli 40 vuotta kampaamomarkkinoilla ollut MAJIREL, kokee vuodenvaihteessa uutta, raikasta tuulta – kaikki muu paitsi itse ikoninen värituote kokee muutoksen. Majirel-kestoväri palvelee edelleen tuttuna, luotettavana ja helppokäyttöisenä värituotteena, joka mahdollistaa 100% peittokyvyn, kestävän lopputuloksen ja edistyksellisen hoitavuuden teknologiansa ansiosta.

Uutta on nyt raikas ja selkeämpi ulkonäkö: pakkaus on värikoodattu sävyperheen mukaan ja numerointi on selvästi esillä. Poistamalla pakkaamiseen käytetyt muovikääreet tuubien ympäriltä ja ottamalla käyttöön 100 % kierrätysmuovista valmistetut tuubikorkit, säästetään globaalisti seitsemän tonnia muovia vuosittain, joka tukee kestävää kehitystä ja vastuullisempaa toimintaa.

Majirel-värisarja saa myös 6 uutta sävyä, joissa on 60 % enemmän viileyttä kuin normaali Majirelissa, ja ne takaavat pidemmän, jopa 6 viikon kestävän värin neutraloinnin. Uudet Cool Inforced – sävyt (10.1; 9.1; 8.1; 7.1; 9.13; 8.13) ovat saatavilla tammikuussa 2020.

 Lisätiedot ja tilaukset: L’Oréal Professionnel-asiakaspalvelu

puh. 07500 30000, www.lorealproshop.fi