Värinhohtoa ja silkkimäiset hiukset

Laajentunut Goldwell Kerasilk Color –valikoima tarjoaa ylellisen ja ainutlaatuisen värinhoitokokemuksen kampaamossa sekä täydelliset hiustenhoitotuotteet kotiin.

Ainutlaatuinen Keralucent-teknologia, joka sisältää väriä hoitavaa silkkiä, low-molecular- ja high-molecular Keratin Blends -aineosia ja Tamanu-öljyä, saa värikäsitellyt hiukset kiiltämään poikkeuksellisen upeasti ja samalla tuntumaan silkkimäisen pehmeiltä. 

Kampaamossa tehtävä Kerasilk Color Brilliance -hoitopalvelu sisältää tämän innovatiivisen teknologian, joka takaa pitkäkestoisen muutoksen. Se antaa hiuksiin poikkeuksellisen värinhohteen jopa kuuden viikon ajan, kun sitä ylläpidetään Kerasilk-kotihoitotuotteiden kanssa. Uusi hoitopalvelu, joka koostuu kolmesta uudesta hoitotuotteesta, tarjoaa intensiivisen värinloiston ja hiukset. 

Hohtavan hiusvärin täydellinen hoito tehdään Kerasilk Color -kotihoitotuotteiden avulla. Color shampoot, hoitoaineet, föönaussuihke ja hiusparfyymi ovat nyt saaneet rinnalleen UUTUUDEN Brilliance Perfectorin, joka silottaa hiuksen pintaa, korostaa värinhohtoa sekä suojaa UV-säteiltä.

Uusi Kerasilk Color Brilliance –hoitopalvelu ja laajentunut Kerasilk Color –portfolio saatavilla Goldwell Kerasilk –kampaamoista touko-kesäkuussa 2018.

Tiedustelut ja tilaukset: Kao Finland Oy, asiakaspalvelu p. 0800 12727