Vie vaaleat äärimmäisyyksiin

L’Oréal Professionnel vaalennussarja saa portfolioonsa uuden lisän toukokuussa. Blond Studio 9 TONES -vaalennusjauhe yhdessä Oil Developer -hapetteensa kanssa mahdollistaa jopa yhdeksän asteen vaalennuksen sekä antaa kirkkaan ja puhtaan lopputuloksen.

9 Tonesin salaisuus on sekä vaalennusjauhekoostumuksessa ja sen omassa hapetteessa (20 vol ja 30 vol) mukana oleva öljy, mikä mahdollistaa äärimmäisen vaalennustehon ja vaalennusprosessin tasaisuuden. Öljyn ansiosta koostumus on mukava käyttää; kampaajan on erittäin helppo levittää tuotetta, massa ei kuivu ja sitä voi työstää prosessin ajan. Öljy edesauttaa myös hiuksen kosmeettisuuteen eli vaalennuskäsittelyn jälkeen hius tuntuu pehmeältä ja on helpompi käsitellä.

Uudistuneeseen vaalennussarjaan kuuluu nyt kattava kuuden tuotteen valikoima kampaajan työvälineitä erilaisiin tekniikoihin. Uudistumisen myötä nyt myös pakkaukset ovat 100% kierrätetystä materiaalista valmistettuja.

Lisätiedot ja tilaukset: Salon Business Partnerit ympäri maan tai L’Oréal Professionnel-asiakaspalvelu puh. 07500 30000, www.lorealproshops.com