Viileän vuodenajan hiustenhoitoon

Viileä vuodenaika haastaa hiustenhoitorutiinit. Kuiva ilma, sisätilojen lämmitys ja talvipäähineiden käyttö aiheuttavat hiuspohjan kuivuutta ja hiusten sähköistymistä. Talvikauden kausituote CUTRIN KAJO on kehitetty suojaamaan, syväkosteuttamaan ja ravitsemaan hentoja hiuksia ja herkkää hiuspohjaa erityisesti vuoden kylminä kuukausina. Uniikki tuoksu ja ajankohtainen, idän eksotiikkaa henkivä aistikas ilme tarjoavat hemmottelua kaikille aisteille. Kuin taivaanrannan takana ilahduttava auringon himmeä heijastus, KAJO tarjoaa uuden ja raikkaan vaihtoehdon päivittäiseen hiustenhoitoon.

KAJO saa voimansa pohjoisen luonnon tyrninsiemenöljystä, lakkavedestä sekä uniikista Cold Protection Complex -yhdisteestä, joka auttaa suojaamaan hiuksia ja hiuspohjaa suurilta lämpötilavaihteluilta.

Sarjaan kuuluu ainutlaatuisen Color Protection Complexin sisältävä syväkosteuttava shampoo ja hoitoaine sekä pitkäkestoista ja elastista tukea antava sokerisuihke. Kausituotteet ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

Lisätietoja Cutrin edustajalta tai Cutrin asiakaspalvelusta 0800 122 211.