Vuoden kampaajat ja parturit sekä asiakkaat palkitaan Hiusristeilyllä

Vuoden kampaajat ja parturit sekä asiakkaat palkitaan Hiusristeilyllä

– Kiinnostus on ollut erittäin suurta, iloitsee toiminnanjohtaja Marja Pahkala Suomen Hiusyrittäjistä, joka järjestää ensi helmikuussa kaikkien aikojen suurimman Hiukset ja kauneus -risteilyn. Esimerkkinä hän mainitsee laivalla toteuttavat ”messut”, joihin on jo ilmoittautunut runsaat 25 hius- ja kauneusalalla toimivaa näytteilleasettajaa.

– Paljon uutta ja nähtävää siis tulee riittämään, ja laivalla on hyvää aikaa tutustua tuoteantiin ja keskustella niistä tarkemmin edustajan kanssa, Pahkala toteaa.

Viking Linella toteutettava 20-vuotisjuhlaristeily lähtee Helsingistä ja matkaa Tukholmaan ja sieltä takaisin 1. -3. helmikuuta. Laiva on lastattu hius- ja kauneusalan ammattiasialla, sillä tarjolla on useita luentoja muun muassa ammatillisen osaamisen, yrittäjyyden ja itsensä kehittämisen aiheista. Laivalla kerrotaan Kampa-hankkeesta, jonka taustalla ovat Oulun Diakonissalaitos ja Kunnossa kaiken ikää. Siinä keskitytään työssä jaksamiseen ja annetaan konkreettisia työkaluja työkyvyn ylläpitoon. Mielenkiintoinen luento tulemaan olemaan myös Tom Pöystin ja Mato Valtosen ”ToMaTo.”

– Tuomme risteilylle vuoden kampaajan ja parturin sekä kampaamo/parturiasiakkaan julkistukset. Meille Hiusyrittäjiin voi ilmoittaa näistä omia suosikkejaan vuoden loppuun asti. Toivomme runsasta osallistumista, Pahkala sanoo. Lisäksi risteilyllä julkistetaan Hiusyrittäjien hiuskuvakilpailun tulokset, siellä pidetään suositut parturi-kampaajien karaoken suomenmestaruuskisat ja jaetaan kunniamerkkejä ansioituneille jäsenille. – Toisena iltana laitetaan vähän parempaa retonkia päälle juhlabuffettiin, Marja Pahkala vinkkaa.

* Lisätietoja ja varaukset: matkapojat.fi/hiusyrittajien-risteily, p. 010 232 3200 tai [email protected], p. 010 338 4463.

* Hiuskuvakilpailut: www.hiusyrittajat.fi/hair_and_beauty_kilpailuinfo.

* Vuoden kampaaja ja parturi sekä Vuoden parturi/kampaaja-asiakas-ehdotukset 31.12.19 mennessä: [email protected]. (Perustelut, miksi kyseinen henkilö. Saateotsikoksi: Vuoden paras.)

* Parturi-kampaajien karaoken SM-kisan säännöt ja ilmoittautumisohjeet: www.hiusyrittajat.fi/tapahtumat_ja_koulutus.