Vuoden Kivijalkayritys -palkinto Tanen Parturi-kampaamolle

Vuoden Kivijalkayritys -palkinto Tanen Parturi-kampaamolle

Savonlinnan Seudun Yrittäjät ry. palkitsi juhlassaan Olavinlinnassa Tanen Parturi-kampaamon vuoden 2018 Kivijalkayritys -palkinnolla. Palkinnon perusteluissa mainittiin muun muassa yrityksen pitkä historia  ja aktiivinen kehittämistyö sekä onnistuneesti toteutettu  sukupolvenvaihdos.

– Tämä on hieno tunnustus 45. toimintavuottaan viettävälle Tanen Parturi-kampaamolle, iloitsee yrityksen toimitusjohtaja Juhana Muhonen. – Isäni Taneli Muhonen perusti yrityksen vuonna 1973. Tästä asti
yritystä on kehitetty koko ajan. Vihreä valo kadun varressa kertoo asiakkaille reaaliaikaisen tilanteen ja viestii asiakaslähtöisestä toiminnastamme. Olemme pyrkineet siihen, että asiakas saa tarvitsemansa palvelun  mahdollisimman nopeasti ja silloin kun hän sitä tarvitsee, ilman päivien tai viikkojen odotusaikoja.

– Parturi-kampaamoomme on helppoa ja esteetöntä tulla ajanvarauksella tai vihreän valon palaessa suoraan. Jatkamme kaiken kansan parturi-kampaamona, joka palvelee laajasti kaiken ikäisiä, myös liikuntarajoitteiset ja pyörätuoliasiakkaat huomioiden. Perinteisten parturikampaamo- ja kosmetologipalvelujen lisäksi yrityksemme on
erikoistunut peruukkien ja lisähiusten taitajana. Olemme reilusti työpajameininkiä toteuttava yritys, josta asiakkaamme saa hyvää ja laadukasta palvelua.
– Yrittäjyyden puolesta on liputettu ja yrittäasennetta edistetty vuosikymmenien ajan: Hiusalalla valtakunnallisesti merkittävä työllistävä malli, sopimusyrittäjäjyys, on isäni Tanelin yhdessä Pertti Turusen ja jo edesmenneen Kari Vatasen alalle kehittämä. Tanen Parturi-kampaamon henkilökunta koostuukin parturi-kampaajayrittäjistä, jotka tekevät työtään ammattitaidolla ja yrittäjän asenteella. Suuri kiitos kuuluukin laajalle ja uskolliselle asiakaskunnallemme sekä upealle henkilökunnallemme, joita ilman emme olisi tässä. Joustavan palvelun turvaamiseksi jatkossakin, haemme koko ajan rautaisella ammattitaidolla ja yrittäjäasenteella toimivia hiusammattilaisia vahvistukseksi joukkoomme. Toivottavasti tämän kaltaisia tyyppejä vielä löytyy, Taneli Muhonen sanoo.

Tanen Parturi-kampaamon omistaa perheyritys SFD Hair Oy. Yrityksen toimintaan kuuluu  parturi-kampaamon lisäksi alan maahantuonti, tukkukauppa sekä verkkokauppa kampaamotarvikkeet.fi .
Vuonna 2014 SFD Hair Oy siirtyi sukupolvenvaihdoksen myötä Taneli Muhosen perheelle.

KUVASSA: Taneli, Juhana ja Iiris Muhonen.