Vuoden parhaasta hääkampauksesta kilpaillaan Love me do -häätapahtumassa

Vuoden parhaasta hääkampauksesta kilpaillaan Love me do -häätapahtumassa

Jo 11. kertaa järjestettävä Love me do -häätapahtuma valtaa Helsingin Kaapelitehtaan 18.−19. tammikuuta. Tällä kertaa tilaisuudessa valitaan ensimmäisen kerran Suomen paras hääkampaus. Ilmoittaudu mukaan 12. joulukuuta mennessä.
Myös Pinni on mukana tuomaristossa.

–  Hääkampauksen valinta tuottaa monelle morsiamelle päänvaivaa. Paitsi että sen tulee istua omaan tyyliin ja pukuun, siltä vaaditaan kestävyyttä pitkän päivän valokuvaushetkissä ja juhlinnassa. Tässä kilpailussa etsimme kaupallista hääkampausta, joka on toteutettavissa oikealle morsiamelle, Love me do:n toimitusjohtaja Nonna Sjöberg kertoo.

Päämääränä on tehdä muodikas ja kaupallinen morsiuskampaus naiselle, ei fantasiakampausta. Kampausten tulee noudattaa tulevan kauden 2020 kampausmuotia morsiamelle ja sillä tulee voida mennä kirkolliseen vihkimiseen. Erityisteemana ensimmäisessä Vuoden hääkampaus -kilpailussa ovat nyt niin ajankohtaiset kasvit ja kukat. Valmiissa kampauksessa tulee olla eläviä kukkia tai kasveja, mutta kasvit eivät saa täyttää kokonaisuudesta enempää kuin ⅕ osan.
– Toivomme kilpailuun osallistujia niin kokeneista osaajista kuin nuorista tulokkaistakin. Haluamme avata messuvieraiden silmät suomalaisen hiusosaamisen monipuolisuudelle, Nonna Sjöberg arvioi.

Kilpailun tarkoituksena on esitellä loistavaa kotimaista osaamista ja upeita osaajia, joiden ammattitaitoisissa käsissä syntyvät vuoden upeimmat ja inspiroivimmat hääkampaukset. Kilpailun finalistit ja heidän luomansa hääkampaukset esitellään Love me do:n messukävijöille 19.1.2020 pidettävässä hääkampausten omassa näytöksessä. Tapahtuman kävijät pääsevät seuraamaan kampauksien rakentumista sunnuntain aikana jo ennen finaalinäytöstä, sillä kampaajat tekevät kampaukset paikan päällä Kaapelitehtaan Merikaapelihallin yläkerran parvella.

Voittajakampauksen valitsee tuomaristo, johon on valittu suomalaisen hius- ja muotimaailman kokeneita kärkinimiä. Myös yleisö pääsee näkemään kilpailutyöt catwalk-näytöksessä ja äänestämään omaa suosikkiaan. Palkinnot ovat mittavia ja esimerkiksi voittaja saa ilmaisen näytteilleasettajapaikan syksyn 2020 järjestettävästä Love me do -tapahtumasta.

Kilpailun yhteistyökumppaneina Love me do:n kanssa toimivat kotimainen hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja SIM Sensitive Finland, hius- ja kauneuden alan ammattilehti Pinni, Suomen johtava häämedia Häät sekä Hääideasivusto ja Häähakemisto amoriini.com. Kilpailun koordinaattorina toimii kampaajamestari Maria Haanpää. Säännöt ovat esillä lovemedo.fisivustolla.

Kilpailun osallistumismaksu on 80 e /osallistuja. Osallistumismaksut käytetään kilpailun tuotannon kustannusten kattamiseen. Ammattilaiset voivat ilmoittautua kilpailuun Hääkampaus 2020 -infon kautta 12.12.2019 mennessä.

Palkinnot

Hääkampaus 2020 -kilpailun voittaja:
Häät-median mainospaketti

  • Näytteilleasettajapaikka Love me do Autumn Fair 2020 -häämessuilla
  • Artikkeli voittajasta Pinni-lehteen
  • SIM Finland Oy:n DS-tuotelahjakortti
  • Mainospaketti Hääideasivusto amoriini.comissa sekä Häähakemistoesittely

Sijat 2−3

  • Häähakemistoesittely Hääideasivusto amoriini.comissa
  • SIM Finland Oy:n DS-tuotelahjakorttiLisäksi kaikki kilpailun kampaukset tekijöineen & kunkin yrityksen linkki julkaistaan kilpailun jälkeen Hääkampaukset 2020 -artikkelissa amoriini.comissa. Parhaat kampaukset julkaistaan myös Häät.fi.ssä.

Tuomaristo 2020
Ammattiopettaja, kansainvälinen kouluttaja ja pitkän linjan kampauskilpailija Marja Sillanpää
Pinni-lehden päätoimittaja Rainer Nyman
Muodin asiantuntija, kirjailija Mirva Saukkola
Stailisti Hani Haimi
Ilta-Sanomien MyStyle-toimittaja Vivi Norokorpi
Häät-lehden & Häät.fi:n päätoimittaja Sari Yli-Salomäki