Wella Helsinki Pridessa

Wella Helsinki Pridessa

|||

Wella on Helsinki Priden virallinen yhteistyökumppani kesäkuun viimeisenä lauantaina järjestettävässä tapahtumassa. Yhteistyön taustalla on Wellan vahva usko kauneuskäsitteen yksilöllisyyteen ja monipuolisuuteen.  Mukanaolollaan Wella haluaa vahvistaa yksilölliseen kauneuteen liittyvää itsevarmuutta ja iloa.

 

Wellan yhteistyö Pride -tapahtuman kanssa ulottuu myös Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Osana yhteistyökumppanuutta Wella järjestää lukuisia tilaisuuksia suositun kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuman ympärille ennen tapahtumaa sekä sen aikana. Tapahtuman aikana Wellalla on oma tapahtuma-alue yhdessä OPI-kynsilakkabrändin kanssa. Wella-pisteessä on mahdollista käydä hiusten stailauksessa sekä manikyyrissä. Helsingissä Wellan aktiviteetteihin voi osallistua lauantaina 30.6.2018 Kaivopuistossa klo 14.00-18.00.

– Coty:n ja Wellan pääarvot juhlistavat vapaata kauneuskäsitettä sekä pitkälti samoja arvoja Pride:n kanssa. Osana kestävän kasvun tavoitettamme yhteistyö Pride:n kanssa on luonnollinen elementti alalla, jossa tuen näyttäminen ja antaminen on erityisen tärkeää, sanoo maajohtaja Pasi Nopanen Wella Professional Suomesta.

Osana Pride-yhteistyötä Wella lanseeraa kolme Pride-lippuun puettua EIMI-tuotetta. Jokaista myytyä tuotetta kohden lahjoitetaan osa tuotoista Stockholm Pride Solidarity Fund -järjestöön, minkä tavoitteena on järjestää Pride-festivaaleja maissa, joissa taloudellinen ja poliittinen ei mahdollista samoja asioita kuin Pohjoismaissa.