Wella nimitti uuden maajohtajan Suomeen

Wella nimitti uuden maajohtajan Suomeen

Pasi Nopanen aloitti Coty Professional Beauty Nordicin Suomen maajohtajana 1.4. alkaen. Hän korvaa Cotylta kesäkuun lopulla lähtevän Lauri Uneliuksen. Nopanen tuo Suomen Coty Professional Beauty-tiimiin erinomaista analyyttistä taitoa sekä johtajuutta. Nämä taidot ovat siivittäneet hänet loistaviin kasvusuorituksiin aiemmissa tehtävissä.

– Meillä on ilo toivottaa Pasi Nopanen tervetulleeksi näinä kiehtovina aikoina. Pasilla on yli 20 vuotta kokemusta erilaisista myynnin johtotehtävistä sekä yleisestä johtajuudesta. Hän on luotsannut suuria ja monipuolisia yrityksiä erilaisissa yritystenvälisissä konteksteissa, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin toimien, kertoo Henrik Haverkamp, Coty Professional Beauty Nordicin pääjohtaja.

– Pasilla on mittava kokemus yritystenvälisessä toiminnassa ja hän on osoittanut pystyvänsä tehokkaasti muuntamaan organisaatioita kauppalähtöisestä myynnistä kohti arvopohjaista lähestysmistapaa, jossa asiakkaan menestys on etusijalla. Uskomme Wellan ja Coty Professional Beautyn menestyvän vain, jos asiakkaammekin menestyvät. Pasi toteuttaa tätä ajattelua täydellisesti, minkä takia hän on juuri oikea valinta Wellalle, Haverkamp jatkaa.

Lauri Unelius aloitti yrityksen palveluksessa toukokuussa 2006 myyntiedustajana. Wellan erinomaisen Suomen-menestyksen ansiosta Lauri nousi maajohtajaksi vain muutamassa vuodessa. Osoituksena hänen tuloksistaan Wella myönsi Laurille vuoden myyntijohtajan palkinnon.

-Lauri on aina ollut omistautunut ihmisille; hänen vahvat valmennustaitonsa on laajalti huomattu ja ne ovat tuoneet mukanaan näkyvää kehitystä ja tuloksia. Haluan kiittää Lauria sydämellisesti hänen korvaamattoman tärkeästä palveluksestaan Wellan/COTYn kanssa vuosien mittaan sekä toivoa hänelle hyvää jatkoa tulevissa hankkeissaan, Haverkamp sanoo lopuksi.

Lauri keskittyy huhtikuun alusta aina lähtöönsä 30.6 asti sujuvaan asiakkuuksien siirtämiseen seuraajalleen.