Wella tukee Pride-liikettä #prideinmyhair-kampanjalla

Wella tukee Pride-liikettä #prideinmyhair-kampanjalla

||||

Wella Professionals tukee kolmatta vuotta peräkkäin Pride-liikettä osana yrityksen tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia puolustavia perusarvoja. Tänä vuonna Wella sponsoroi muun muasa Tukholman ja Kööpenhaminen Pridea ja kansainvälisesti tukeminen näkyy #prideinmyhair –kampanjassa.

#prideinmyhair-kampajan avulla Wella Professionals haluaa rohkaista yksilöitä, kampaajia, stylisteja ja alan toimijoita osoittamaan tukensa ja sitoutumisensa Pride-liikeelle värjäämällä hiukset mihin tahansa Pride-lipun vivahteeseen ja levittämällä hashtagia #prideinmyhair sosiaalisessa mediassa.
– Hiusten väri on keskeinen tapa ilmaista persoonallisuutta, mutta myös mielipidettä. Wella ja Pride jakavat samat perusarvot ja uskomme, että voimme vaikuttaa yhdessä, Tina Bergstedt, Coty Professional Beautyn pohjoismainen viestintäpäällikkö sanoo.

Wella tekee yhteistyötä kuuden tunnetun vaikuttajan kanssa, jotka kaikki ovat tunnettuja intohimostaan ihmisoikeukskysymyksiä ja tasa-arvoa kohtaan. Osana yhteistyötä Tukholman Wella Studiolla järjestettiin viime viikolla näiden vaikuttajien värjäyspäivä. Jokainen vaikuttaja sai valita hiuksensa värin pride-tyyliin sateenkaaren väreistä. Vaikuttajia ovat Fab Freddie, Rebecca & Fiona, Daniel Paris ja sisaret Peg ja Philippa Parnevik.

 

 

Daniel Paris.
Fab Freddie.
Fiona.
Rebecca.

 

–  Uskomme yksilöllisyyteen ja ilmaisunvapauteen ja haluamme luoda ennakkoluuloista ja syrjinnästä vapaan maailman. Näemme sitoutumisemme Prideen askeleena lähemmäs tällaista todellisuutta, sanoo Coty Professional Beautyn Pohjoismainen liiketoimintajohtaja John Hallberg.