Samu Hirvas lopetti L’Oréalilla

Samu Hirvas lopetti L’Oréalilla

Vuodesta 2013 L’Oréalin kampaamo-osaston johtajana toiminut Samu Hirvas siirtyy Mindshare Finlandin operatiiviseksi johtajaksi 2.10.2017 alkaen.

Samu Hirvas työskenteli L’Oreálilla eri tehtävissä kahteen eri otteeseen, ensin vuonna 1999 kesäedustajana Kuopiossa. Työ jatkui keväällä 2000 markkinointiharjoittelijana, jatkuen tuotepäällikkönä ja tuoteryhmäpäällikkönä, jonka jälkeen mies poistui L’Oréalilta ja kokeili siipiään Luottokunnan markkinointipäällikkönä ja G2 mediatoimiston kontaktitoimistossa. Vuonna 2010 Samu palasi L’Oréalille, ensin markkinointipäälliköksi päivittäistavarapuolelle ja sieltä hän siirtyi L’Oréal Professionnelin ja Matrixin myyntijohtajaksi. Syksyllä 2011 Hirvas nimitettiin L’Oréal Professionnelin ja Kérastasen brand directoriksi, ja  vuonna 2013 hän aloitti kampaamo-osaston johtajana.

”Tämä on minun L’Oréal-unelmani, minun penkkini. Tässä on pitkäksi aikaa tehtävää ja en voi kuin kiittää siitä luottamuksesta, josta olen saanut jo nyt tässä työssä nauttia. Lupaan, että tulen osoittamaan päätöksen olleen oikea”,  Samu Hirvas kertoi haastattelussaan Pinnille joulukuussa 2013.

Samu Hirvas kertoo uudesta työstään Suomen parhaaksi mediatoimistoksi valitun Mindsharen operatiivisena johtajana Markkinointi&Mainonta-lehden nettisivuilla 13.9.:

”Globaalin verkon osana toimiminen, toimialaymmärrys ja teknologiainvestoinnit auttavat meitä tuomaan lisäarvoa suomalaisille mainostajille. Mediamarkkina on jo pidempään ollut murroksessa ja asiakkaat etsivät uusia, innovatiivisia sekä tehokkaita tapoja ja ratkaisuja kohderyhmiensä tavoittamiseen ja aktivointiin”, sanoo Hirvas.

Mindshare on osa GroupM-konsernia. Operatiivinen johtaja Antti Mäki arvioi Samu Hirvaksen tuovan mukanaan kaupallista ymmärrystä päivittäistavarakaupan, rahoituksen ja muodin aloilta.

”Myös mediatoimistomaailma on hänelle tuttu ja hänen pitkä kokemuksensa brändien maailmasta sekä niiden rakentamisesta ja kehittämisestä auttaa meitä tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa”, Antti Mäki kommentoi tiedotteessaan.

Mindshare Nordicin toimitusjohtaja Martin Ove Rasmussen arvioi Samu Hirvaksen olevan oikea henkilö vahvistamaan Mindsharen kasvua. ”Hänen kokemuksensa täydentää hyvin osaamistamme Pohjoismaisella tasolla”, Rasmussen kommentoi.