Tähti on syntynyt

Tähti on syntynyt

Tähtityyli-sarjassa seurataan julkisuudessa esiintyvien pääasioita. Vierailemme tähtien hiusten perässä niin catwalkeilla kuin urheilukentillä.

25-vuotias Timothée Chalamet on ranskalais-yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on saanut runsaasti kehuja sielukkaista ja ikäänsä nähden kypsistä näyttelijäsuorituksistaan. Häntä verrataan muun muassa James Deaniin ja nuoreen Marlon Brandoon.

Maaliskuussa 2018 Timothée nouti parhaan miespääosapalkinnon Independent Sprit Awards'eisssa Santa Monicassa.

New Yorkissa 27.12.1995 syntynyt Timothée tunnetaan muun muassa roolistaan draamaelo-kuvassa Call Me by Your Name (2017), josta hän sai parhaan miespääosan Oscar- ja Golden Globe -ehdokkuudet. Hän on näytellyt myös muun muassa televisiosarjassa Isänmaan puolesta ja elokuvissa Interstellar (2014), Miss Stevens (2016), Lady Bird (2017), Pikku naisia (2019), Dyyni ja The French Dispath (2021). Vuonna 2018 Chalamet näytteli elokuvassa Beautiful Boy, josta hän sai parhaan miessivuosan Golden Globe -ehdokkuuden.

Chalamet on saanut runsaasti kehuja sielukkaista ja ikäänsä nähden kypsistä näyttelijäsuorituksistaan, ja häntä on verrattu muun muassa James Deaniin sekä nuoreen Marlon Brandoon. 

Hän on kaikkien aikojen kolmanneksi nuorin parhaasta miespääosasta Oscar-ehdokkaana ollut näyttelijä, ja nuorin sitten Mickey Rooneyn vuoden 1940 ehdokkuuden.

Chalamet on kaksikielinen; hän puhuu sujuvasti sekä englantia että ranskaa. Nuoren miehen tyylitietoisuutta punaisilla matoilla on kehuttu, ja etenkin tummat luonnonkiharat hiukset hurmaavat kautta maailman. Jo nyt on selvää, että tässä on elokuvamaailman uusi supertähti!

Timothéen upea kukkakuvioinen puku oli omiaan komistukselle Lontoon Filmi-festivaaleilla lokakuussa 2018. Gaalassa esitettiin miehen tähdittämä “Beautiful Boys”-elokuva.
Helmikuussa 2019 Timothée osallistui upeassa puvussa The French Dispath -elokuvan ensi-iltaan Lontoon Royal Albert Hallissa.
17-vuotias Timothée harvinaisessa lyhyessä hiustyylissä. Lokakuussa 2014 hän otti osaa Insersteller-elokuvansa ensi-iltaan Los Angelesin kuuluisassa Kiinalaisessa teatterissa.
Timothée ja Armie Hammer nousivat kumpikin eturivin näyttelijöiden joukkoon elokuvassa Call Me by Your Name. Siinä missä Timothéen nousujohdannainen ura vain jatkuu, Armie sotkeutui viime syksynä outoon seksiskandaaliin, joka vei mieheltä kaikki työt Amerikassa ja miehen itsensä seksiriippuvaisten terapiaan. Tässä kaikki vielä hyvin tammikuussa 2018 Palm Springsin elokuvafestivaaleilla.
Strassipuseroinen filmitähti lumosi otsakiehkurallaan Lontoossa lokakuussa 2019. Timothée osallistui “The King”-elokuvansa ensi-iltaan Odeon Luxe- teatterissa Leicester Squarella.
Yleensä Timothéen luonnonkiharat ovat huolettomasti keskijakauksella, mutta myös suoristus sopii niihin hyvin. Tässä helmikuussa 2018 nuori mies osallistuu Santa Barbaran kansainvälisille filmifestivaaleille.
Timothéen hiukset olivat tammikuussa 2019 pyöreän pöyhkeästi kammattu, kun hän vieraili Palm Springsin International Film Festival Awards -gaalassa.
Beautiful Boy -elokuvan ensi-iltaan Beverly Hillsissä Timothée saapui kokopunaisissa lokakuussa 2018. Hiukset oli kammattu kokonaan taaksepäin.