Virtuaalisilla Kosmetologipäivillä valittiin vuoden parhaat ammattikosmetiikkatuotteet

Virtuaalisilla Kosmetologipäivillä valittiin vuoden parhaat ammattikosmetiikkatuotteet

||||

Kosmetologipäivät järjestettiin 18.-19.9. virtuaalisesti.

 – Kiitos upeat messukävijät, näytteilleasettajat, luennoitsijat ja yhteistyökumppanit. Tapahtuma-aika ja sitä edeltänyt muutaman kuukauden pikapyrähdys verkkotapahtuman ideasta toteutukseen oli huikea matka. Se oli täynnä heittäytymistä, rohkeutta, onnistumisia ja haasteiden voittamista. ⁠Me teimme, koimme ja onnistuimme yhdessä, tiivistää Suomen Kosmetologien Yhdistys Facebook -sivuillaan.

Päivillä esiteltiin muun muassa syksyn uutuudet ja kuultiin Finland Eleven & Nordicfeel Shop managerin Mirja Pullin luento aiheesta ”Miten kehittää kosmetiikka-alan verkkokauppaa koronaviruksen jälkeisenä aikana”. Myös valokuvaaja Pasi Järvenpään antoi viisi helppoa vinkkiä hyviin tuotekuviin.

SKY-kosmetologi-lehti valitsi myös vuoden 2020 parhaat ammattikosmetiikan tuotteet.

Paras kasvojenhoitotuote: BTB13 Pro-Age Serum⁠
SKY:n yritysjäsen: Naviter⁠


Tuomaristo kuvaili voittajaa:

– BTB13 Pro-Age Serum on tehokas ja kiinnostava ammattikosmetiikkatuote, joka pitää ansiokkaasti suomalaisen osaamisen ja yrittäjyyden puolia.

Klassikkosarjan voitti Académie Bronze’Express Lotion Auto-Bronzante Teintée⁠
SKY:n yritysjäsen: Rohdos-Ala⁠

Tuomaristo perusteli voittajaa näin:

– Bronze’Express -kastanjavesi on kaikkien itseruskettavien kantaäiti. 60-vuotias klassikko on edelleen ajankohtainen, sillä se luo iholle turvallisen sävyn ilman auringon haittoja.

Parhaan aurinkotuotteen palkinnon sai Jane Iredale Powder-Me SPF® 30⁠
SKY:n yritysjäsen: Apellis⁠

Perusteet voittajalle: Powder-Me SPF® 30 on moderni ja superkätevä aurinkotuotekonsepti, jonka suojateho, huippulaatu ja iholla ihana lopputulos koukuttavat kuluttajia ja kosmetologeja ikiajoiksi.

Parhaaksi meikkituotteeksi nousi Paese Puff Cloud Under Eye Powder⁠
SKY:n yritysjäsen: Face Helsinki

Tuomaristo kuvaili voiton saanutta tuotetta

– Supersuloinen Puff Cloud on uudenlainen tuotekonsepti. Painoton silmänaluspuuteri on kuin taikasauvan kosketus, joka jättää silmänaluset mattaisen himmeiksi ja täydellisen sileiksi.

Lisää mielenkiintoisia artikkeleita löydät täältä!