• Kaksi taiteilijaa

    Pyydän aina kampaajaa leikkaamaan sellaiset hiukset, että ne saa kolmessakymmenessä sekunnissa minttiin, Olavi Uusivirta kertoo. Sen enempää aikaa hän ei käytä arkena hiustenlaittoon. – Olen laiska laittamaan hiuksia. Pitkään

Iltajuhla Cafe Cabriólessa ihastutti…

LUE LISÄÄ


Nordic Hair Star 2023 Photowall

{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

LUETUIMMAT UUTISET


UUSIMMAT UUTISET

Banner_JaguArt IX_Pinni_222x300
mydentity banneri 230 310
Banneri_hairmail 310 230
ghd_Webbanners_222x300px_XmasGiftSets_v2

Uusin digilehti on täällä:
Kouluttajien hiusmuoti kevät & kesä 2024

PINNI on suuri ja näyttävä, todellinen coffee table -lehti, jota tekee mieli esitellä asiakkaillekin. Hiusmuotisivut täyttyvät Bränditalojen kevään ja kesän hiusmuodista kouluttajien kertomana.  Johtoartikkelissa syvennymme lisämyyntiin ja puhummeasiakaspalvelusta, joka on sekin avainasemassa kampaamoiden lisämyynnin kasvattamisessa. Se voi luoda positiivisen asiakaskokemuksen ja kannustaa asiakkaita ostamaan enemmän. Pinni kertoo aiheesta kattavasti, haastattelee maahantuojia ja kysyy vinkkejä hyviltä myyjiltä.    

Luottokampaajassa esittelyssä oman alansa huiput ja kuinka heidän tiensä kohtasivat. Miljöössä uniikki, nosto-oven takana sijaitseva kampaamo, MY FCKNG FAB, Järvenpäässä. Yritysesittelyssä sukellamme syvälle todelliseen menestystarinaan ja henkilöesittelyssä tutustumme markkinointi- ja viestintäjohtajaan suuren kotimaisen bränditalon takana. Lue, kuka tunnettu hiusalan ammattilainen kertoo viikostaan. Uusi sisustusteemainenkin konsepti saa sekin jatkoa. 

 Uutuustuotteita

Huippuhyvä hiuspäivä #pinnilethti


Seuraa meitä Instagramissa

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
API error 999: Your access token could not be decrypted on this website. Reconnect this account or go to our website to learn how to prevent this.
Directions on how to resolve this issue

Tilaa Pinni

Yhteys


Facebook-f


Twitter


Google-plus-g


Youtube


Github